Predstavitev pisarne

Zgodba Odvetniške pisarne Šafar in partnerji se je začela pred več kot 30 leti, ko je Vesna Šafar zapustila sodniške vrste in stopila na samostojno odvetniško pot. Kot sodnica na Delovnem sodišču v Ljubljani je pridobila številne izkušnje iz delovnega prava, ki jih je uspešno nadgrajevala in prenašala na svoje zaposlene. Skupaj z njeno prepoznavnostjo in ugledom je raslo tudi število njenih sodelavcev. Pisarno zdaj vodi Martin Šafar, odvetnik z več kot petnajstletnimi izkušnjami, pretežno iz delovnega prava. Z istega področja sta specializirani tudi obe ostali partnerki, ki sta v pisarni prav tako zaposleni že več kot petnajst let.

Odvetniška pisarna Šafar in partnerji ponuja celovite odvetniške storitve, njeni zaposleni pa so doma in v tujini prepoznani kot eni najboljših strokovnjakov za delovno pravo v Sloveniji.

Že od začetka nas vodijo strokovnost, učinkovitost, predanost strankam in etičnost pri opravljanju poklica. Našo kakovost so v letih delovanja prepoznale številne stranke, ki nam zaupajo že dalj časa; z nekaterimi pa sodelujemo že od začetka poslovanja. Od leta 2011 nas med najboljše slovenske odvetniške pisarne s področja delovnega prava uvršča tudi neodvisen vodnik Chambers and Partners. V letu 2023 pa je Odvetniška pisarna Šafar in partnerji ena od samo dveh pisarn, ki se uvrščajo v najvišji kakovostni razred tega priznanega razvida.

Profesionalnost, timsko delo in sledenje razvoju delovnih področij so tiste vrline, ki pisarno Šafar in partnerji že več let zapored uvrščajo v mednarodni razvid najboljših odvetniških pisarn na svetu - Chambers & Partners.

Strankam zagotavljamo celovito storitev - od priprav pogodb do zastopanja v najbolj zahtevnih sodnih postopkih - in sicer s področja delovnega prava, vseh povezanih področij in preostalih navedenih pravnih področij. Na odlično uporabniško izkušnjo naših strank vpliva tudi popolna digitalizacija storitev. Posebej za našo pisarno sta bili namreč razviti datotečna in poštna baza, ki zajemata vse naše znanje in delo, ki smo ga ustvarili v vseh letih delovanja. Tako sta vsem zaposlenim naše znanje in delo na voljo kadarkoli in kjerkoli, pisarna pa zato deluje enotno in učinkovito.

Kakovost Odvetniške pisarne Šafar in partnerji so tekom let prepoznale številne stranke s področij telekomunikacij, zavarovalništva, bančništva, financ, izobraževanja, trgovine in preostalih področij, ki so še vedno njene redne stranke. Naši odvetniki že več kot 30 let uspešno svetujejo slovenskim in tujim gospodarskim družbam in fizičnim osebam ter jih zastopajo v sodnih in upravnih postopkih vseh vrst, pri čemer so v nekaterih najzahtevnejših primerih tudi tlakovali pot sodni praksi.